Poeisz Jeugd Sponsor Actie

Wilt u korting pakken én Scouting Pekela steunen? Dat kan bij de Poeisz!

Van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april a.s. krijg je 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld). Ook zijn er talloze extra aanbiedingen waarbij je nog veel meer Jeugd Sponsormunten ontvangt. Pak dit voordeel en steun tegelijkertijd Scouting Pekela door uw Sponsormunten in de koker te stoppen. We kunnen uw hulp altijd gebruiken!

U vindt de actuele aanbiedingen via: https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa/aanbiedingen!

Vind je dit bericht interessant? Deel het met anderen!

Vind je dit bericht interessant?
Deel het met anderen!

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in:

Wellicht ben je ook
geïnteresseerd in:

Opkomsten weer van start

De wekelijkse opkomsten gaan vanaf dit weekend voor alle speltakken weer van start. Voor sommige leeftijden zijn de tijden aangepast.

Met spoed gezocht: leiding voor onze Cupido Welpen!

Kun jij als geen ander themaspellen bedenken, speurtochten uitzetten of brood bakken op een houtvuur? Dan zijn de Cupido Welpen (meiden, 7-11 jaar) met spoed op zoek naar jou als leiding!

Zorg iedere zaterdagochtend voor een creatief en uitdagend programma en heb daarnaast natuurlijk een toffe tijd met je mede-leiding en andere mede-vrijwilligers.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens komen kijken? Neem dan contact op via leiding.cupido@scoutingpekela.nl. Hopelijk tot snel!

Met spoed gezocht: leiding voor onze Cupido Welpen!